Catàleg

El somni del poble Ding

Yan Lianke

22.90

Descripció

Amb el to ingenu i innocent d’una veu infantil, "El somni del poble Ding" narra uns fets tràgics que van tenir lloc a la Xina rural, a principis dels anys 90: en ple creixement econòmic, les autoritats van promoure la venda de sang, i durant mesos les places es van omplir d’oportunistes que extreien sang als vilatans a canvi de grans sumes de diners sense cap garantia sanitària. Això va provocar que la sida, una malaltia encara poc coneguda, s’escampés sota el silenci dels governants. En un petit poble afectat per la pandèmia, el vell Ding cuida els malalts, ajudat pel seu fill, mentre anem descobrint la manera com la tragèdia ha afectat les relacions entre els membres de la seva família. 

"El somni del poble Ding" és l’obra mestra de Yan Lianke, etern candidat al premi Nobel que, amb una prosa lluminosa i evocadora, construeix una faula sobre uns fets que s’han silenciat de manera oficial. 

“Cap altre escriptor de la Xina actual no ha explorat, disseccionat i satiritzat tan constantment les sis dècades i mitja de govern comunista xinès... Una novel·la extraordinària.” —The GuardianYan Lianke (Henan, 1958) és un dels escriptors xinesos més destacats de l’actualitat i un dels intel·lectuals més polèmics. De la seva obra en destaquen títols com "Els petons de Lenin" (2004), "Els quatre llibres" (2011), "Relat d'un esclat" (2013) i "El dia que va morir el sol" (2015). Etern candidat al Nobel, ha guanyat els premis més prestigiosos del seu país, com ara el Lao She i el Lu Xun. Fora de la Xina ha estat finalista dues vegades del Premi MAN Booker (2013 i 2016) i guanyador del Premi Internacional de Literatura Franz Kafka l’any 2014.

Detalls

Autor: Yan Lianke

Col·lecció: Les Altres Herbes nº3

Pàgines: 374 pàg.

Format: rústica

ISBN: 978-84-124352-1-4

literatura xinesa, misteri, classics, novel·la, literatura asiàtica


Comparteix El somni del poble Ding de Yan Lianke

Editorial Males Herbes

© 2023

Textos legals

Avís legal

Política de cookies

Política de privacitat

Condicions de compra

Contacte

info@editorialmalesherbes.com

C/ Guilleries, 26, 1er 2a

08012 Barcelona