Catàleg

Històries del Mag Setne i altres relats sobre l'Egipte fantàstic

Roger Fortea

32.00

Descripció

Al príncep Setne Khaemwaset, fill de Ramsès II, se li atribueixen un munt d’històries meravelloses, plenes de màgia i aventures, que al llarg d’un mil·lenni van fer les delícies dels antics egipcis. El llibre que tens a les mans s’obre amb dos d’aquests relats, escrits sobre papir a les acaballes d’una època mítica, i continua amb una sèrie de narracions que reflecteixen la imatge fabulosa que l’Egipte somniat ha anat bastint dins la tradició literària durant més de dos mil anys. Textos grecs, coptes i medievals, però també d’autors de misteri com Arthur Conan Doyle, Edgar Allan Poe o H. P. Lovecraft, i espiritistes com Ada Goodrich-Freer; des d’autors postmoderns com Ishmael Reed, a clàssics del romanticisme alemany com Friedrich Schiller, passant per la lleugera, però definitiva, empremta d’autors catalans com Apeles Mestres o Eduard Toda.

En l’antologia que tens a les mans hi trobaràs mòmies, malediccions, piràmides i descobriments prodigiosos. I és possible que, quan obris aquest llibre, diguis el mateix que va dir Howard Carter quan va entrellucar per un forat la tomba de Tutankhamon: «Hi veig coses meravelloses!».

Edició a cura de Roger Fortea

Amb textos de: Edgar Allan Poe, Friderich Schiller, H.P. Lovecraft, Llucià de Samòsata, Arthur Conan Doyle, Ishmael Reed, Al-Massudí, Apeles Mestres, Ada Goodrich-Freer, Théophile Gautier, Vicente Risco...

Detalls

Autor: Roger Fortea

Col·lecció: Distorsions nº76

Pàgines: 466 pàg.

Format: tapa dura

ISBN: 9788412216752

clàssic, contes, història, Egipte


Comparteix Històries del Mag Setne i altres relats sobre l'Egipte fantàstic de Roger Fortea

Editorial Males Herbes

© 2023

Textos legals

Avís legal

Política de cookies

Política de privacitat

Condicions de compra

Contacte

info@editorialmalesherbes.com

C/ Guilleries, 26, 1er 2a

08012 Barcelona