Notícies

1/feb: 'Triomfador', de Joan Jordi Miralles, a la llibreria Finestres

23 de gener de 2023

Per NN

Temps de lectura, 1 minut


El dimecres 1 de febrer, a les 19h, presentem un dels llibres més importants del nostre catàleg: ‘Triomfador’, de Joan Jordi Miralles. L’autor conversarà amb Kiko Amat a la llibreria Finestres. Cal reservar plaça, gratuïta, en aquest enllaç: https://www.llibreriafinestres.com/es/evento/joan-jordi-miralles-2/

Sinopsi:
L’Ulisses té 13 anys i acaba de fitxar pel Barça, així que s’instal·la a La Masia, on espera poder assolir el somni de convertir-se en jugador professional. A partir d’aquest moment, la il·lusió de la seva vida es transforma en un malson. 

Amb una prosa quirúrgica i incisiva, Joan Jordi Miralles ens trasllada a principis dels anys 90, a l’ambient viciat d’un centre de formació per a joves esportistes on les pallisses, la humiliació constant i l’anul·lació de la personalitat són la norma. Un entorn masculí on impera la llei del més fort i on se sobreviu a força d’amagar les llàgrimes. ‘Triomfador’és una novel·la que causa un efecte gairebé físic en el lector, un llibre que qüestiona els valors depredadors sobre els quals es fonamenta l’esport d’elit, i bona part de la nostra societat.

Editorial Males Herbes

© 2023

Textos legals

Avís legal

Política de cookies

Política de privacitat

Condicions de compra

Contacte

info@editorialmalesherbes.com

C/ Guilleries, 26, 1er 2a

08012 Barcelona